Programari la telefon: 0746-43.99.13
                                     0733-14.44.91
                                     Luni-Duminica
                                     12:00 - 00:00
Masaj erotic : reguli !

   Salonul de masaj erotic Tao-Masaj ofera mereu descrieri corecte ale fetelor.


   Respect :
   Toate fetele si receptionera vor fi tratate cu respect, incalcarea acestei reguli va duce la intreruperea serviciilor fara returnarea banilor.

   Nu, inseamna nu :
   Noi nu oferim serivicii sexuale iar corpul fetelor le apartine, asadar va rugam nu le presati cu cerinte care sa le faca sa se simta inconfortabil.

   Nu vom tolera nici un comportament jignitor si nu vi se vor arata camerele sau fetele daca consideram ca va aflati sub influenta alcoolului sau altor substante.

   Cu totii suntem oameni :
   Intelegem ca in ciuda celor mai bune intentii, doar ocazional (si foarte rar) clientii s-ar putea sa nu fie satisfacuti de serviciile oferite. Toate fetele isi iau serviciul in serios si tin la reputatia lor. In inima lor ele doresc sa plecati cu o amintire frumoasa si sa reveniti cat mai curand !

   Concluzie :
   Tao-Masaj este un salon de masaj erotic care nu ofera servicii sexuale, asadar daca veti cere sex nu veti face decat sa ne irosim fiecare timpul personal, sunt destule stabilimente care ofera asa ceva si sunt foarte usor de gasit.


   Daca ati fost multumit de serviciile de masaj erotic oferite de noi va rugam invitati si prietenii, daca dintr-un oarecare motiv nu ati fost multumit, va rugam trimiteti un email managerului la taomasajoradea@gmail.com

MASAJ ~ TAO ~ ORADEA
PROMOTII
CONTACT
ANGAJARI
GALERIE FOTO
PRETURI
REGULI
DESPRE NOI
Happy Hour
masaj erotic oradea, masaj erotic, masaj, erotic, body masaj, masaj oradea, tao masaj oradea, tao masaj, masaj tao, domina, sado-maso, salon masaj erotic, salon, salon masaj
    Forum :